Booker Tools je proširio svoju konekciju i na Hotelbeds, B2B portal koji je namjenjen za privatne iznajmljivače i hotele. Tako od sada iznajmljivači i agencije koji koriste Booker Tools povećavaju vidljivost svojih smještajnih jedinica na dodatnih 60 000 novih putničkih agencija širom svijeta. 

Hotelbeds portal je jedan od većih portala sa 15% globalnog tržišta kojeg koristi preko 180 tisuća hotela u 185 država u svijetu, a usmjeren je na prodaju smještajnih objekata. 

Korisnici koji koriste Booker Tools operacijski sustav povećavaju vidljivost svojih objekata jer se automatski mogu oglašavati na portalima hotelbeds i hotelbeds partnera. Na ovaj način smještajni objekt se pozicionira na najbolju moguću poziciju.  

A zašto je baš ovo svojstvo korisno govori brojka od cca. 100 tisuća jedinstvenih online posjetitelja mjesečno. Ono što je dodatna prednost velikog portala je i u raspodjeli i širenju kanala prodaje. 

Hotelbeds je naravno samo jedan od rezervacijskih kanala s kojima Boker Tools ima konekciju. Druge konekcije uključuju Booking.com, Airbnb, Expedia i mnoge druge, a na svakom pojedinačnom portalu korisnik je u mogućnosti postaviti cijene ovisno o uspješnosti portala i postotku otkazanih rezervacija, te kako će se one prikazivati na određenom portalu. 

Dodatne prednosti channel manager-a su u prikazu dostupnih jedinica u sustavu u stvarnom vremenu dok istovremeno promovira sve raspoložive smještajne jedinice preko portala koje je odabrao korisnik.

Kao završna odluka zašto je korištenje channel manager-a ključ uspjeha agencija i iznajmljivača jest pouzdanost informacija o smještajnim jedinicama unutar sustava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

“U ovakvom poslu uvijek je najvažnije razumijeti tko sjedi na drugoj strani”

prije 2 dana Pročitajte nešto više o našoj kolegici Ani Raguž koja je karijeru u Direct Bookeru započela u Odjelu Informacija, nastavila u Odjelu za istraživanje i razvoj, a...

Golden Leaf Properties: “99% poslovanja vršimo i vršit ćemo preko BT-a”

prije 2 tjedna Booker Tools, Property Management Software (PMS) i channel manager hrvatski je proizvod namijenjen profesionalcima: agencijama, ho(s)telima, kampovima i privatnim iznajmljivačima. Softver je razvijen od strane Direct...

Upoznajte Mira, Global Partnerships Direktora @Direct Booker

prije 3 tjedna Trenutni Global Partnerships direktor u Direct Booker-u, Miro Pavlović, reći će nam nešto o svom profesionalnom životu, a možda i više! Oni koji ga najbolje poznaju,...